O NAS


 

Leta 2002 je ustanovitelj podjetja Rok Zavrl kupil prvi par zvočnikov z njmi je sprva predvajal glasbo na manjših dogodkih in tako se je rodila ideja po ustanovitvi podjetja s prireditveno dejavnostjo.

Leta 2006 je Rok Zavrl obstoječi zvočni sistem prodal in skupaj z partnerjem kupil prvo resno ozvočenje za tiste čase Cerwin Vega skupne moči 25Kw s katerim se je začelo ozvočevanje srednje velikih prireditev.

Leta 2008 se je zvočni sistem ponovno zamenjal in dobili smo prvi Line Array sistem skupne moči 100Kw in postali smo večje ozvočevalsko podjetje na trgu vendar smo delovali kot dodatna dejavnost tiskarni in samostojnega podjetja nismo imeli registriranega ker je bila stvar v povojih. Nastala je blagovna znamka dBD sound and light.
Dejavnost se je tako razvijala dalje in poleg ozvočevanja smo tudi imeli uvoz ozvočenj in osvetlitve ki smo jih uspešno prodajali, servisirali in montirali. 

Leta 2009 se je v prometni nesreči smrtno ponesrečil partner s katerim je Rok Zavrl skupaj začel uspešno zgodbo. Po smrti dobrega prijatelja in solastnika je Rok Zavrl leto dni še poskušal podjetje obdržati z njegovim bratom vendar se ni obneslo. Blagovna znamka dBD sound and light je leta 2010 razpadla. Lastnik Rok Zavrl spozna, da mora svojo zastavljeno poslovno pot nadaljevati in ustanovi: STRC, izposoja prireditvene opreme Rok Zavrl s.p. 16.9.2011 

Leta 2012 izdela svoj prvi koncertni oder površine 120m2.

Leta 2014 postane uvoznik za TAF (Truss Aluminium Factory) aluminijaste konstrukcije Češkega proizvajalca in kupi prvo lastno koncertno streho dimenzije 8m x 6m. V tem letu se je tudi pričela masovna proizvodnja lastnega koncertnega odra in se kapaciteta odra poveča na 700m2.

Leta 2015 podjetje postane bogatejše za dodatne 4 koncertne strehe 12m x 10m, 10m x 8m, 8m x 6m, 7m x 6m ARC.

Leta 2016 podjetje zaradi pomanjkanja opreme na trgu podvoji število koncsertnih streh in konstrukcij.

Leta 2017 podjetje opravi zaradi potrebe po manjših strehah še dodatne nakupe manjših streh in vzporedno poveča kapaciteto odra na 1000m2.

Leta 2018 začne podjeteje vlagati v transport opreme in kupi dva nova kombinirana vozila ter izdela transportne vozičke za lažje delo.

Leta 2019 podjetje ponovno poveča kapacitete odrskih konstrukcij za polovico. Postanemo ogromno podjetje in prične se delo tudi zunaj Slovenskih meja.

Leta 2020 Covid 19 podjetje se bori za preživetje prireditvena dejavnost je čez noč bila ustavljena. Da bi podjetje obdržalo zaposlene je lastnik Rok Zavrl pričel z proizvodnjo kovinskih konstrukcij in obnovili smo Letno gledališče Khislstein Kranj.

Leta 2021 ponoven zagon dejavnosti vendar samo v poletnem času. Kljub slabi sezoni se odločimo za nakup nove koncertne strehe 15m x 15m ARC ki je bila naročena že 2020 vendar smo investicijo zamrznili zaradi negotove situacije. Jeseni smo to streho prvič postavili za srečanje predsednikov Boruta Pahorja in Sergio Mattarella ki je potekalo na trgu Evrope v Novi Gorici. To je bil tudi zadnji event v tem letu nato so ponovno prireditveno dejavnost omejili z Covid ukrepi.

Podjetje je ponovno do Marca 2022 vegetiralo in upalo na boljše čase. Z Marcem 2022 so vse Covid omejitve odpravljene, začne se kaos naročil. Podjetje je že do poletja ustvarilo velik dobiček, začela so se še večja naročila kot pretekla leta. Lastnik Rok Zavrl se odloči za nakup prve ogromne ALU konstrukcije TAF TT74. Pričnejo se postavitve večjega formata.

 

 


Od vaše zamisli, do popolnega dogodka.


 

Pošljite povpraševanjePOŠLJI


 

ZAKAJ STRC?
Prirejate koncert, poslovni dogodek, poroko ali sejem?

Pri nas boste zagotovo našli vse kar potrebujete.
Kontaktirajte nas, mi pa vam bomo svetovali in omogočili nepozaben dogodek!

Storitve:

Naše storitve obsegajo: izposojo prireditvene opreme, prodajo prireditvene opreme, servis, izdelavo, montažo in svetovanje.

Naša strast je stalno izpopolnjevanje opreme za izposojo. Na trgu si želimo biti atraktivni, inovativni ter praktični.
Stranki želimo ponuditi nekaj novega, kar konkurenca nima. Imamo ogromno ekipo monterjev z delavnimi izkušnjami, ki svoje delo opravijo do potankosti.

Zakaj STRC:
  • Zanesljivost
  • Iznajdljivost
  • Nove rešitve
  • Vsa oprema certificirana in pregledana
  • Več kot 20let izkušenj
  • Razpolagamo z ogromno opreme


 
X zapri Na spletnih straneh strc.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.
V REDU